Concert aniversar Riff, 50 de ani la Mediaş (video)

Muzeul Gazelor Naturale Mediaș vă invită în data de : 30 iulie 2021 la concertul aniversar Riff, 50 de ani. Exponent de seamă al rock-lui din România, formaţia RIFF abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale. 12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost …

Vineri 30 iulie 2021 de la ora 19:00 vă aşteptăm în Curtea Muzeului Gazelor Naturale pentru a vă bucura de muzica formatiei Riff.

Eveniment organizat de Asociaţia CULTURAL Act şi cofinantat de Consiliul Judeţean Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.