Competitie de dezbateri la Colegiul Tehnic Mediensis

In prima zi a saptamanii viitoare va avea loc la Medias, competitia de dezabteri  „CUPA MEDIENSIS”, EDITIA I. Evenimentul de la Colegiul Tehnic Mediensis se adreseaza tinerilor de liceu care au cel mult un an de experienta in practicarea debate-ului. La fel ca multe alte proiecte derulate de CT Mediensis si acesta este unul de pionierat pentru judetul Sibiu.

 cropped-cropped-Imagine3

“Competitiile de debate sunt insa o realitate din ce in ce mai prezenta in Romania si, nu ne indoim, ca in curand vor fi din ce in ce mai frecvente si in alte scoli din judet. Fiind la inceput, scopurile acestei competitii sunt limitate. Dorim sa incepem chibzuit, cu accent pe calitate si nu pe cantitate” spun organizatorii.

Echipele admise:

  •     Colegiul Tehnic „Mediensis” Medias: 2 echipe
  •     Liceul Teoretic „Axente Sever” Medias: 2 echipe
  •     Liceul Teoretic „Stephan L. Roth” Medias: 1 echipa
  •     Wildcard: Saint George Debate Cub Sf. Gheorghe: 1 echipa
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.