Comedia America, venim! de vineri la Medias

De vineri la Cinema Mediensis va rula filmul America, venim!. Comedia romaneasca prezinta aventura a cinci actori, un regizor, un baietel si ursul sau imens de plus care traverseaza oceanul pentru a sustine un spectacol la New York. Nu totul merge conform planului si actorii hotarasc, pentru cativa bani in plus, sa inceapa colaborarea cu un impresar local, tot roman si stabilit in SUA de ceva vreme, care le promite un turneu de amploare. Iau problemele lor sfarsit sau doar incep?

america-venim

Din distributie fac parte Mihai Calin, Gheorghe Ifrim, Adrian Vancica, Mira Furlan si regia este semnata de Răzvan Săvescu. Filmul poate fi vazut la Medias pana in data de 16 octombrie, de la orele 17 si 20. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.