Colinde si colindatori la Copsa Mica

Traditia continua la Copsa Mica. In prag de Craciun, primaria orasului si-a deschis din nou portile, pentru al X-lea an consecutiv, grupurilor de colindatori mici si mari: copiii Gradinitei cu program prelungit, elevilor Scolii Gimnaziale si Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu”, corului ortodox pregatit de parintele Teodor Candea si Corului Pompierilor Voluntari Copsa Mica.
Timp de doua ore, gazdele si invitatii, respectiv membrii Sfatului Batranilor, ai Grupului de Dezbateri Publice, ai Clubului Femina, consilierii locali si alti reprezentanti ai autoritatilor locale au dat ascultare cu mare drag colindelor si urarilor de „La multi ani!”. Venind in ajutorul lui Mos Craciun, si anul acesta gazdele au oferit colindatorilor cate un mic cadou.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.