Colectie de timbre dedicata Muzeului Brukenthal

Romfilatelia a lansat, la inceput de 2016, o emisiune filatelica cu sprijinul Muzeului National Brukenthal din Sibiu. In data de 5 ianuarie a.c., a fost lansata colectia IUBESTE ARTA! MUZEUL NATIONAL BRUKENTHAL (Pictura flamanda). Pinacoteca muzeului dispune de un valoros fond de pictura europeana, din care numeroase tablouri apartin Scolii de pictura flamanda. Pe timbrele emisiunii filatelice sunt infatisate patru tablouri ce apartin pictorilor flamanzi.

Muz_Brukenthal_M

“Aducem multumirile noastre Muzeului National Brukenthal din Sibiu pentru sprijinul acordat la realizarea acestei emisiuni de marci postale”, anunta reprezentantii Romfilatelia.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.