Code Warriors a participat la OraDeA Cunoaste

In perioada 8-9 februarie a.c. echipa Code Warriors de la Liceul Teoretic “Stephan Ludwig Roth”a participat la OraDeA Cunoaste, eveniment organizat de echipa RO061 Modus Vivendi din Oradea. Mediesenii s-au clasat cu robotul Arthur pe locul 5.

“In prima zi am asistat la cursuri tehnice si nontehnice, care ne-au dezvoltat abilitațile in domenii importante pentru noi (programare, asamblarea robotului, social media marketing, obținere de fonduri).

In a doua zi am luat parte la meciuri demonstrative unde am putut sa ne testam robotul. La finalul zilei ne-am clasat pe locul 5. Ne bucuram ca am invațat multe din aceasta experiența si vrem sa lucram in continuare pentru perfecționarea robotelului Arthur (RO118).

Mulțumim echipei Modus Vivendi si tuturor organizatorilor pentru atmosfera frumoasa creata si ne bucuram de noua prietenie legata !”, spun tinerii de la Code Warriors.

Un interviu cu Code Warriors, realizat la Radio Ring poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.