Clubul Copiilor din Medias : Proiectul Naseste un Cerc

Clubul Copiilor din Medias ii invita pe fostii elevi si comunitatea sa sustina institutia de invatamant.

“Reveniti la Clubul Copiilor, de aceasta data pentru a-l sustine, ca noi sa intoarcem catre comunitate binele facut de voi! #NASESTEunCERC.

Multi dintre noi cunoastem Clubul Copiilor din Medias din copilaria fiecaruia, cand eram dusi de mana de bunici, parinti, sau doamne, ori „tovarase educatoare sau invatatoare”, intr-o lume atipica acelor vremuri. Intr-un loc plin de povesti, creatie, dans, pictura si altele care de foarte multe ori in scoala normala, cadrele didactice treceau peste placerea care ne-o aduceau aceste mistere, prea usor, intonand ocupati imnul, sau altele asemenea.

Cu toate astea, odata ajunsi in acest loc, magnetismul si chemarea descoperirii de lucruri noi, palpabile, ne aduceau copilaria in prim plan. Aici, totul parea sa prinda contur, forma, gust, pasiune si ritm. Aici rabdarea, priceperea si pedagogia fina, ne-a induiosat increderea pe care poate multi dintre noi nu o gaseam in alta parte. Parea sa fie locul in care orice linie trasata cu o pensula tremuranda, prindea conturul unui tablou de galerie; orice „pas de deux” parea o scena a „Lacului lebedelor”; orice manevra de volan ne tranforma intr-un mic Schumaher si cate alte amintiri respira peretii odata cu cei ramasi aici. Scarile, cu fiecare treapta pe care o urci pare un chicot si-o poveste a fetelor care in soapta descriau pasiunea pe care o descopera si poate ca acasa nu e tocmai inteleasa ca insista sa revina…

Totul s-a pastrat la fel!

Toate aceste amintiri, le avem fiecare dintre noi, aceia care cel putin pentru cateva ori am patruns in acest spatiu mirific. Pentru noi toti Clubul era acel altceva „altfel decat scoala sau acasa”…dar la fel de protector…

Aici s-au legat amintiri, aici ne-am descoperit talente si vocatii de care altfel cel mai probabil am fi trecut cu vederea si cu neincredere ca poate fi un plus valoare in meseria pe care sa ne-o alegem apoi…

Aici e locul in care …acum, copiii nostri isi traiesc si cladesc propriile amintiri.

Clubul, acum cu atatea amintiri pe umerii sai, cheama inapoi acei pasi care bucurau profesorii, va cheama pe voi, cei care vreti si doriti sa va implicati in sustinerea si reparatiile necesare pentru cladirea viitoarelor talente care sa duca numele mai departe. Va cheama, ca si companii, persoane donatoare, sau simpli sustinatori sa NASITI UN CERC!

Va puteti astfel alege unul dintre actualele cercuri ale clubului si prin compania dumneavoastra sa il sustineti in activitatea curenta, la concursurile in tara, unde bineinteles ca si noi la randul nostru va vom promova intreaga implicare.

Va invitam sa va alegeti cercul pe care sa-l nasiti!”, este propunerea celor de la Clubul Copiilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.