Cinematograful Mediensis se inchide pentru modernizare

Cinematograful Mediensis se va inchide din data de 4 februarie pentru modernizare. In ultimii ani a scazut numarul mediesenilor care au ales sa vada filme la cinema, motiv pentru care programul de funtionare a fost redus la doar cinci zile pe saptamana.  Anul trecut, 1.864 persoane au vazut un film pe ecran mare la Medias, fiind inregistrata o medie de sapte spectatori pe zi. 

cinema Mediensis

„Incepand cu luna februarie, activitatea cinematografului Mediensis va fi suspendata  pentru o perioada nedeterminata, datorita lipsei de spectatori precum si a costurilor foarte ridicate din perioada sezonului rece. La nivelul Directiei Municipale de Cultura Medias se poarta momentan discutii pentru solutionarea acestor probleme. Pana la solutionarea situatiei prezente, in cadrul cinematografului se vor proiecta filme sau documentare programate si cuprinse in calendarul cultural pe anul 2015” spun reprezentantii Primariei Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.