A cincea editie a Festivalului Tineretului la Tirnava

De vineri, in Comuna Tirnava va fi din nou gazda unui eveniment de traditie. Este vorba despre Festivalul Tineretului, care, pentru al cincilea an consecutiv, este gandit de autoritatile locale ca fiind un program accesibil tuturor varstelor.

Astfel, ziua de vineri debuteaza cu o piesa de teatru pentru copii si continua cu diverse activitati recreative, cum ar fi: desene pe asfalt, jocuri distractive sau discoteca in aer liber. Sambata, dis-de-dimineata, incepe campionatul sportiv “Cupa Tirnavei”, iar la amiaza, dupa deschiderea oficiala a festivalului, care va avea loc la ora 16:45, Formatia “Cocan” de la Blaj da startul programului artistic, urmata de celebra cantareata de pe Valea Tarnavei, Veta Biris.

Afis Festivalul Tineretului 2016 refacut

Ziua de sarbatoare continua cu muzica anilor ’80, in compania solistului de muzica Vasile Padure, iar seara va fi incheiata de formatia Talisman. Ultima zi, duminica, au loc finalele campionatului de fotbal si premierea castigatorilor, iar amatorii sportului de autoaparare au ocazia sa urmareasca o demonstratie de karate, alaturi de A.S. IPPON Medias.

Nu va lipsi nici in ultima zi programul artistic, completat de Ansamblul folcloric “Mugurii Tudorencelor”–judetul Braila, Dalia Alb & Sergiu Pascalau, precum si cantareata Jeni Banea, urmand ca Formatia Matador din comuna Tirnava sa incinga atmosfera cu cele mai frumoase cantece de petrecere.

Un alt element de traditie al Festivalului Tineretului este focul de artificii, care incheie inca un eveniment care va ramane in istoria comunitatii locale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.