Chef Ernes Schmidt a revenit în Malta

De câteva zile Chef Ernes Schmidt a pus bazele unui nou proiect gastronomic în Malta. Pandemia de coronavirus l-a obligat pe Ernes să revină în România, pentru câteva luni, ocazie cu care şi-a luat la revedere de la cariera de poliţist, dar a revenit pe insulă să facă ceea ce îi place cel mai mult.

Este vorba de Francobollo Bistro un restaurant cu specific mediteranean, situat pe Promenada din Biggiba. Un interviu despre proiectul anterior poti vedea aici.

Momentan Chef Ernes Schmidt are în lucru şi o carte de bucate cu reţete proprii. Mai jos poţi vedea meniul propus pentru noaptea de Revelion.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Maestrul Ernest este un exemplu de ceea ce poți realiza dacă ești pasionat de un domeniu. Să ridici la nivel de artă pregătirea în domeniul culinar, având încredere în ceea ce faci și să ți bucuri semenii cu rezultatul muncii tale, este remarcabil. Sunt mândru că am așa un prieten.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.