Cetatea Biertanului se restaureaza

Biserica Biertan 8

Cetatea Biertanului se afla intr-un proces de restaurare. Cetatea sateasca cu biserica evanghelica fortificata are parte din toamna de lucrari de restaurare atat in interiorul bisericii, cat si in exterior. Lucarile au inceput in toamna, dupa 3 ani de procesare a documentelor necesare si sunt executate de specialisti din tara si strainatate.  

Biserica Biertan 2

Chiar daca monumentul UNESCO se afla in renovare, se poate vizita si in cadrul sau se desfasoara diferite concerte. Zilele trecute Haewoon Kim si Jun Hwa Jang au deschis seria concertelor din cadrul Festivalului Icon Arts cu un recital de chitara magnific prezentat in Biserica de la Biertan.

Mai jos poti vedea cateva fotografii din Cetatea Biertanului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.