„Cercul de foc ” la cinema Mediensis

In acest week-end la cinema Mediensis poti vedea filmul “Cercul de foc”. Guillermo del Toro, nominalizat la Oscar pentru filmul Labirintul lui Pan a regizat SF-ul de actiune dupa scenariul scris de el in colaborare cu Travis Beacham, dupa un concept al lui Beacham. Thomas Tull, Jon Jashni, del Toro si Mary Parent au produs filmul, Callum Greene a fost producator executiv, iar Jillian Zask coproducator.

pacific-rim-959319l

In Cercul de Foc il poti vedea pe Charlie Hunnam, actorul din serialul Sons of Anarchy, Idris Elba, care a jucat in Thor, Rinko Kikuchi, nominalizata la Oscar pentru rolul din Babel, Charlie Day, din Sefi de Cosmar, Rob Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins Jr., Burn Gorman si Rob Perlman, din filmele Hellboy.

Filmul ruleaza de la orele 16:00, 18:30 si 21:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.