Celelalte Cuvinte canta maine la Sibiu

Trupa Celelalte Cuvinte revine la Sibiu. Maine seara de la orele 22:00, formatia Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Oldies Pub. Pretul unui bilet este 25 de lei. In aceasta seara baietii concerteaza la Cluj in Jaxx –Garajul Rock.

 Celelalte Cuvinte la Oldies Pub Sibiu

Dupa succesul inregistrat cu spectacolul aniversar „30 de ani”, trupa-legenda a rock-ului romanesc se intoarce pe scena Salii Palatului din Bucuresti in data de 30 mai 2013, unde, in premiera absoluta, Celelalte Cuvinte prezinta concertul de rock acustic :”Trup si Suflet”.

In mai mult de trei decenii, Calin Pop (chitara, voce principala), Marcel Breazu (chitara bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) si Ovidiu Rosu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetitii, inregistrari; intalnirile cu publicul fiind intotdeauna evenimente speciale. De o insemnatate aparte atat pentru trupa cat si pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multa daruire, multe provocari pentru spirit, dar si mangaieri pentru suflet.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.