Cat de curand va invit la o noua lansare de carte

In aceste zile am finalizat lucrul la o noua carte. Daca lucrurile merg bine, o sa va invit la lansarea noului volum cat de curand. Este vorba despre un proiect pe care l-am realizat impreuna cu trei medieseni si un alt coleg de breasla stabilit in Canada.

Mircea autograf

Dupa volumul “Mediasul radiofonic 1950-2013” am decis sa coordonez o carte care spune povestea mai multor medieseni care prin curajul si faptele lor au intrat deja in istoria orasului si a Romaniei. La coperta volumului am colaborat din nou cu prietenul Ionut Anisca, iar o parte din tehnoredactare a fost realizata de fratele meu, Stefan Hodarnau. Volumul o sa fie tiparit de editura Samuel din Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.