Castigatorii invitatilor duble la premiera filmului Octav

Maine, 8 octombrie a.c., va avea loc la Sibiu, premierea filmului OCTAV. Impreuna cu organizatorii evenimentului, am oferit ocazia unor cinefili sa participe gratis la acest eveniment, prin doua invitatii duble la premiera filmului. Castigatorii invitatilor duble sunt Alee Coza si Maria Ungureanu.

Castigatorii vor avea, astfel, ocazia sa vizioneze filmul in compania lui Marcel Iures, actorul principal din „Octav”, Alessia Tofan, personajul feminin pricipal, Eric Aradits (care il joaca pe „Octav” in copilarie) si a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este si co-scenaristul acestui film.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.