Castigatorii finalei judetene de sah de la Medias

Scoala gimnaziala Nicolae Iorga din Sibiu a castigat finala pe judet a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade. La competitia desfasurata azi la sala de sport a Scolii Generale nr.5 din Medias au participat un numar de 78 de elevi din judetul Sibiu. Numarul de participanti a fost unul foarte mare lucru apreciat de catre organizatori care intentioneaza sa introduca sahul ca materie obligatorie in scoli.

Finala judet Sibiu Campionatul National  Elisabeta Polihroniade 035

La categoria comune, prima pozitie a fost ocupata de echipa din partea Scolii gimnaziale Matei Basarab din Turnu Rosu. Din partea Mediasului au participat echipe de la majoritatea scolilor generale din oras. O galerie foto de la eveniment am postat pe pagina de facebook Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Nu mai e sahul ce era acum multi ani, atunci multe persoane jucau acum foarte putine joc. Felicitariii!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.