Castigatorii concursului ”Intinde-mi mana, nu ma lovi’

Ieri dupa – amiaza a avut loc la Biblioteca Municipala „Stephan L. Roth” din Medias, concursul cu tema: ”Intinde-mi mana, nu ma lovi”. La concurs a participat si Consiliul zonal al Elevilor din zona de nord a judetului Sibiu si lucrarile au fost prezentate de la ora 15.00, la CIP – Biblionet.Juriul concursului a fost  format din : prof. Ion Teodora, consilier Consiliul zonal al Elevilor, Ionut Codita, presedinte Consiliul zonal al Elevilor, Judit Zsold, voluntar Asociatia ”Mediasul pentru Cultura” si Antonela Sofia Barbu, inspector de specialitate in cadrul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret.

Premiantii au fost:
– Armean Diana – Scoala Nationala de Gaz
– Seicean Madalina – Colegiul Tehnic Mediensis
– Ciorogar Marcel – Grup Scolar Agricol ”Timotei Cipariu” Dumbraveni
– Clemare Raul – Scoala Nationala de Gaz
– Ciucor Claudiu – Scoala Nationala de Gaz
– Dosza Melinda – Liceul teoretic Dumbraveni

Proiectul a fost sustinut de Avon Cosmetics Romania, prin oferirea de materiale tiparite pe tema non-violentei, transmiterea de filme si premii pentru cele mai educative lucrari ale elevilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.