Castigatorii Concursului „Comoara Cetatii Medias” 2012

Sambata s-a desfasurat a cincea editie a Concursului Aventura “Comoara Cetatii Medias”. Initial concursul  a fost programat pentru data de 13 octombrie dar a fost amanat din cauza conditilor meteo nefavorabile. Un numar de 60 de echipe s-au inscris la cea de-a cincea editie a Concursului Aventura, Medias Comoara Cetatii din acest an iar startul a avut loc sambata la orele 09:00 de la Hanul Greweln. Competitia a descurs fara probleme majore, la una dintre categorii castigatorii au fost desemnati prin intermediul probei de baraj  la paintball.

Festivitatea de premiere a avut loc in jurul orei 16:00 si o poti vedea mai jos. Ii multumesc lui Catalin Vasilescu pentru ajutorul dat la realizarea materialului video.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.