Castiga o invitatie la concertul Mike Godoroja

Incepem saptamana cu o veste buna. Daca imi scrii un comment la acest articol, prin care imi spui  de ce vrei sa mergi la concertul lui Mike Godoroja de miercuri de la Sala Traube, atunci poti castiga o invitatie pentru 2 persoane.

Concursul este organizat impreuna cu primaria Medias care prin acesta actiune a hotarat sa se alature actiunii “Cu drag pentru cine are nevoie” si am pentru concurs un numar de 6 invitatii. Scrie acum si ne vedem la concert.Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

6 comentarii


  1. Si eu vreauuuuuuuuuu, nu imi trebe o invitatie doar jumate :))


  2. Frumoasa initiativa din partea primariei si a ta sa oferiti “cu drag pentru cine are nevoie” posibilitatea de a ne intoarce la radacinile fiecaruia dintre noi prin intermediul unei gen muzical delimitat de libertate si improvizatie.


  3. Nu cred ca este necesara o justificare ptr a participa la un asemenea concert :x.succesc in continuare in realizarea tuturor proiectelor, faceti cinste Mediasului prin munca voastra:)


  4. MIKE E UN VRAJITOR – ARANJEUR MUZICAL . VEZI PIESA ” HEI JOE ” INTERPRETATA DE JIMI HENDRIX.


  5. de ce? poate pentru ca este un adevarat ARTIST al Romanicai printre putini care sunt …..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.