Castiga o invitatie dubla la conferinta Oanei Moraru

In aceasta saptamana, te provoc la un nou concurs. Oana Moraru vine la Medias sa sustina conferinta “Secretul de acasa al copilului performant – 3 chei care deschid usa succesului”. Evenimentul este pregatit de Andreea Marian, in cadrul proiectului “Mana in Mana cu Fericirea”, in data de 5 noiembrie a.c..

eveniment Oana Moraru

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi spuna care au fost alte doua evenimente de parenting organizate de Andreea. Castigatorul concursului primeste o invitatie dubla la eveniment. Astept raspunsurile voastre pana in data de 17 octombrie 2016.

OANA MORARU este invatatoare si profesor de Limba romana si engleza, absolventa a Liceului Pedagogic Bucuresti si a Facultatii de Litere Universitatea Bucuresti. Are o experienta de 20 de ani in invatamantul privat si a sprijinit zeci de scoli si gradinite in procesul de autorizare si acreditare, inca din anul 2000. A format si a consiliat echipe de educatori si profesori, a alcatuit oferte educationale, programe alternative si sisteme de monitorizare a progresului scolar.

Participarea la aceasta conferinta se face pe baza de inscriere. Detalii despre eveniment si inscrieri gasiti pe www.manainmanacufericirea.ro sau la telefon 0745.598.141 persoana de contact Andreea Marian.
Telefon: 0745 598 141
email: andreea.pepene@yahoo.com
Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

9 comentarii


  1. Conferintele toamnei ., Secretul de acasa al copilului performant


  2. „Secretul de acasa al copilului performant” si „Conferintele toamnei”
    Multumesc


  3. Rolul vindecător al jocului in relația părinte – copil, susținut de Otilia Mantelers si Prezenta conștientă – esența relației părinte – copil, susținut de Gyorgy Gaspar


  4. Rolul vindecător al jocului in relația părinte – copil, susținut de Otilia Mantelers si Prezenta conștientă – esența relației părinte – copil, susținut de Gyorgy Gaspar


  5. „Conectarea prin comunicare” cu Monica Reu, „Prezenta constienta. Esenta relatiei parinte copil” cu Gyorgy Gaspar, „Rolul vindecator al jocului in relatia parinte-copil” cu Otilia Mantelers.


  6. Stima de sine a copilului tău – Otilia Mantelers, Copilul Invizibil – Garpar Gyorgy

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.