Castiga o invitatie dubla la Brukenthal Fest

Dupa cum v-am anuntat ne apropiem de ziua de 10 august, moment in care portile Palatului Brukenthal din Avrig se vor deschide vreme de 3 zile, pentru toti cei care isi doresc sa fie in compania unor personalitati cu adevarat speciale: Florin Piersic, Ricky Dandel, Bernhard Moestl, Jakob Hausmann si multe alte momente deosebite, pe care le veti descoperi pe parcursul evenimentului Brukenthal Fest.

Ca de obicei la concertele pe care le promovez ofer invitatii duble la concurs, iar cei care vor sa participe trebuie sa-mi scrie ca si comment la articol, unde se desfasoara Brukenthal FestAstept comentariile voastre pana in data de 9 august a.c., iar in dimineata evenimentului voi anunta castigatorul.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.