Castiga doua invitatii duble la piesa “Pe placu`lumii nu poti face niciodata”

Saptamana viitoare, actorii Elena Ivanca si Ioan Isaiu revin la Medias, sa joace pe scena Salii Traube. Actorii Teatrului National Cluj-Napoca, impreuna cu Edith Toth, vor prezenta mediesenilor, in data de 16 martie a.c., piesa de teatru “Pe placu`lumii nu poti face niciodata”. Impreuna cu organizatorii, ofer la concurs doua invitatii duble.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi raspunda corect la urmatoarea intrebare: cum se numeste medieseanca ce joaca in aceasta piesa?
Astept raspunsurile voastre ca si comment la articol (pe site) pana in seara zilei de 15 martie, iar a doua zi dimineata voi anunta cei doi castigatori.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

6 comentarii


  1. Edith Toth


  2. Edith Toth


  3. Edith Toth


  4. Edith Toth

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.