Cartea „Recoltarea sangeroasa” ajunge miercuri la Medias

Gina si Adrian Sturdza de la Epoch Times Romania revin in aceasta saptamana la Medias pentru prezentarea unui nou volum. „Recoltarea sangeroasa – Uciderea practicantilor Falun Gong pentru organele lor“, este o carte scrisa de doi canadieni cu o deosebita cariera profesionala in spate: David Matas si David Kilgour si tradusa in limba romana de Gina Sturdza. Prefata a fost realizata de prof. dr. Vasile Astarastoae – presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Recoltarea sângeroasă poza

In mai 2006, coautorii David Matas si David Kilgour au primit o scrisoare de la Coalitia pentru Investigarea Persecutarii Falun Gong (CIPFG) solicitandu-le sa investigheze acuzatiile care i-au trimis in inchisoare pe practicantii Falun Gong care au fost folositi pentru a aproviziona cu organe industria turismului pentru transplanturi din China.

Recent cartea publicata si in Romania, este mai complexa decat rapoartele si contine materiale care nu au fost publicate in prealabil. Volumul este prezentat in doua sectiuni: dovada care a condus la concluzia autorilor si raspunsurile la rapoarte, urmate de unele sugestii de oprire a practicii de utilizare a organelor donatorilor vii din China.

Recoltarea Sangeroasa Radio Ring Medias

Miercuri, de la ora 18:15, Gina si Adrian Sturdza o sa fie invitatii mei la Radio Ring in cadrul emisiunii “Lentila de Contact”. Cei doi au fost prima data la Medias cu ocazia lansarii de catre Asociatia Culturala “Mediasul Nostru” a volumului „Organele Statului”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.