Carpathian Travel Center ofera transfer zilnic intre Sibiu si Balea Cascada

Compania sibiana de turism Carpathian Travel Center lanseaza un nou serviciu turistic pentru cei care doresc sa viziteze si imprejurimile Sibiului, un transfer zilnic intre resedinta de judet si Transfagarasan. Balea Bus va circula in fiecare zi intre Sibiu si Balea Cascada, turistii urmand sa foloseasca telecabina pentru a urca la Balea Lac. Microbuzul va pleca zilnic, de la Sala Thalia, si opreste, pe parcurs, in alte doua statii, la Avrig si la Cartisoara.

Balea Bus

Microbuzul care leaga Sibiul de Balea Cascada va face in fiecare zi cate doua curse. Dimineata, microbuzul pleaca din Sibiu in zilele de luni, miercuri si vineri la ora 8:30, iar marti, joi, sambata si duminica la ora 9, iar cel de dupa-amiaza pleaca zilnic de la Sala Thalia la ora 15:30. Retururile de la Balea Cascada pornesc cu o ora mai tarziu, dupa acelasi orar.

Cascada_Balea

Mai jos ai cateva imagini realizate saptamanile trecute cu ocazia unei vizite la Cascada Balea. Va recomand sa urcati la cascada, dar aveti grija sa aveti echipament corespunzator pentru munte.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.