Carnival Party with Electro Clown

Prietenii de la Prohibition Pub te asteapta deseara la o petrecerea speciala: Carnival Party with Electro Clown. Ar fi frumos sa mergeti costumati, dar nu este obligatoriu.

Invitatul special este Adi Tudoran (Electroclown), din Cluj Napoca. Electroclown a inceput sa experimenteze prin a mixa diverse genuri muzicale inca din 2003. Adrian Tudoran Cimpoiesu nu traieste doar pentru muzica, fiind si artist plastic.

A colaborat cu Teatrul de Papusi Puck, a facut muzica de film (Crize, Doru Pop), muzica de performance pentru Teatrul Japonez (Tomoe). Colaborarile cu Shtuki (la flaut), Iordache (la saxofon), Jaheyo (scratch) si Mioritza Soundsystem (drum machine si clape) sunt de actualitate. Muzica reinventata de el (prin cut-up technique) contine influente jazz, funk, trip hop, hip hop, drum’n’bass, idm, noise si muzica lautareasca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.