Caravana Ingerilor ajunge maine la Medias

Caravana Ingerilor a poposit pana acum in Targu-Mures, Odorhei si Cluj-Napoca. Sambata, 14 decembrie a.c., ajunge si in Medias la Casa Schuller. 

Dar ce este Caravana Ingerilor? Este un eveniment complex cu participarea a mai mult de 40 de mestesugari din Transilvania, care au creat produse cu multa dibacie si din suflet! Vei gasi cadouri pentru toti cei dragi tie. Si nu doar asta! Te asteptam cu o atmosfera demna de Craciun, cu colindele corului de copii si sunet de flaut.

 Intram in spiritul Craciunului si ajutam copiii din Casa Kolping sa se bucure si ei de multe cadouri asezate sub brad. Poti aduce si tu cadouri impachetate. Vino si atunci daca ai pregatit deja cadourile, deoarece poti sa bei o cafea unica, una care este prajita in Transilvania! Tu bei o cafea aromata, si prin acest gest sprijini Centrul Materna, care la randul lor ajuta mamele care isi cresc copiii singure. Te ateptam, fii Inger de doua ori! 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.