Caravana filmelor TIFF la Medias

Cea de-a 5-a editie a Caravanei TIFF va avea loc in 10 orase din Romania, avand stationare si in orasul Medias. Cu sprijinul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, timp de trei zile, in perioada 30 iulie – 01 august, in Piata Corneliu Coposu, de la ora 21.45, cinefilii vor avea ocazia sa vada trei dintre filmele de succes prezentate la TIFF 2014.

 Afis_CaravanaMedias_50x70cm

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) continua proiectul de succes Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino. Organizata impreuna cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul si Odessa si Reelport, unul dintre principalii actori de pe piata digitala de film din Europa, caravana isi propune sa aduca in atentia publicului filme de succes din tarile UE si non-UE.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.