Campionatul National Scolar de Sah „Elisabeta Polihroniade” – echipe mixte

ACS „ELISABETA POLIHRONIADE” (organizator), MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE, MINISTERUL TINERETULUI si SPORTULUI, FEDERATIA ROMANA de SAH si INSPECTORATUL SCOLAR SIBIU (colaboratori), precum si S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (sponsor), va invita sa participati la Campionatul National Scolar de Sah „Elisabeta Polihroniade” – echipe mixte, formate din elevi ai claselor I-IV, V-VIII si IX-XII din orasele si comunele judetului Sibiu. 

finala Sibiu sah 2014
Concursul va avea loc avea loc la LICEUL TEORETIC „AXENTE SEVER” MEDIAS – str. Avram Iancu 18, Medias, judetul Sibiu, maine, 6 iunie a.c., ora 10.00. La festivitatea de deschidere, dar si la cea de premiere se va afla Marea Maestra Internationala Elisabeta Polihroniade, care va acorda autografe tuturor persoanelor prezente. Ocupantii locului I, la fiecare categorie, se vor califica pentru finala de la Baile Olanesti, ce se va desfasura in perioada 15-18 iunie a.c.

finala Sibiu sah 2014 (2)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.