Campionatul National Scolar de Sah „ELISABETA POLIHRONIADE”

Asociatia Club Sportiv  Elisabeta Polihroniade, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale, Federatia Romana de Sah, S.N.G.N. ROMGAZ S.A si Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu organizeaza finala judetului Sibiu a Campionatului National Scolar de Sah „ELISABETA POLIHRONIADE”- Echipe Mixte, editia a VII-a, 2018 – 2019. Concursul se va desfasura pe data de 7 iunie 2019, ora 11.00, in incinta salii de sport a Liceului Teoretic „AXENTE SEVER” din Medias.

 

PARTICIPANTI

  • Echipe formate din elevi apartinand aceleeasi unitati de invatamant din orasele si comunele judetului Sibiu.
  • Toti elevii participanti trebuie sa fie elevi din clasele I-IV (invatamant primar), V-VIII (invatamant gimnazial) si IX-XII (invatamant liceal), indiferent daca sunt sau nu legitimati la Federatia Romana de Sah. • Echipele vor fi alcatuite din 4 elevi (pot fi si 2 rezerve), dintre care cel putin o fata (aceasta va juca obligatoriu pe masa a 4‐a). O echipa poate avea in componenta mai multe fete.

PREMII

  • Echipa clasata pe primul loc la grupa IX-XII, va fi declarata campioana judeteana scolara si va primi cupa.
  • Echipele clasate pe primul loc la grupele I-IV si V-VIII la categoria comune vor primi cupa.
  • Echipele clasate pe primul loc la grupele I-IV si V-VIII la categoria orase vor primi cupa.
  • Echipa castigatoare in meciul de baraj disputat intre echipa clasata pe primul loc la categoria comune si echipa clasata pe primul loc la categoria orase, la grupa I-IV, va fi declarata campioana judeteana scolara si va primi cupa.
  • Echipa castigatoare in meciul de baraj disputat intre echipa clasata pe primul loc la categoria comune si echipa clasata pe primul loc la categoria orase, la grupa V-VIII, va fi declarata campioana judeteana scolara si va primi cupa.
  • Componentii echipelor clasate pe podium vor primi medalii si diplome.
  • Toti participantii, inclusiv cadrele didactice care‐i insotesc, vor primi diplome de participare.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.