Campanie de donatii si concert caritabil

Parohia Buna Vestire-Gura Campului Medias, desfasoara, pana in data de 10 decembrie a.c., o campanie de strangere de alimente neperisabile, imbracaminte, incaltaminte, rechizite scolare, jucarii si dulciuri, pentru cei peste 400 de copii de diferite varste, de la Valea Plopului, aflati in sub grija si indrumarea parintelui Nicolae Tanase.

In cadrul aceleiasi actiuni, in data de 10 decembrie a.c., de la ora 17:00, va avea loc la Sala Traube, un spectacol caritabil de muzica sacra, sustinut de soprana Anca Boieru din Sibiu, fiica a Mediasului, si Ceata de Colindatori din Alma-Dumbraveni, care vor readuce in sufletele noastre spiritul Craciunului. Donatiile se fac la Biserica Buna Vestire din cartierul Gura Campului si la concertul caritabil.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.