Campania „O uniforma si ghetute pentru fiecare scolar din Zlagna”

Cand au vorbit prima data cu invatatoarea din satul Zlagna, judetul Sibiu, cei de la Asociatia Job in Sibiu au aflat, printre altele, ca doi frati care frecventeaza scoala si-ar dori sa vina impreuna la ore, dar ca nu au cu ce se incalta. Veneau la scoala cu randul, folosind o pereche de cizme de-ale tatalui. Impresionati de acesta poveste, membrii Asociatiei Job in Sibiu au demarat in luna septembrie – octombrie 2016 campania „O uniforma si ghetute pentru fiecare scolar din Zlagna”.

campanie Zlagna_3

La inceputul anului scolar, scolarii din Zlagna au primit cate o uniforma. Pentru a le oferi o iarna calduroasa, pe 20 octombrie 2016 membrii Asociatiei Job in Sibiu, impreuna cu alti prieteni ai asociatiei, au mers la Zlagna incarcati cu multe cadouri: cizme de cauciuc, ghete, haine, jucarii, carti de povesti, dvd-uri, pasta de dinti si periute primite de la oameni inimosi din Medias, Talmaciu, Brasov, Bucuresti, Timisoara, Ramnicu Valcea.

campanie Zlagna_2

Cu ajutorul unei companii sibiene si a altor sibieni, Asociatia Job in Sibiu a achizitionat pentru fiecare scolar o pereche de cizme imblanite 2 in 1 (toamna – iarna). Fiecare copil a primit si o pereche de ghete prin amabilitatea unor persoane cu suflet mare din Brasov, Medias si Sibiu.

Asociatia Job in Sibiu sprijina educatia in scoli. Scoala din Zlagna are acum si o mica biblioteca. Conducerea unui liceu din orasul Talmaciu a donat 150 de carti pentru copii, iar o prietena din Ramnicu Valcea, mai multe dvd-uri cu povesti si jocuri educative. Pe parcursul derularii acestei campanii, scolarii din Zlagna au mai primit produse de igiena personala (pasta de dinti, periute, sampon, sapun) si caciulite crosetate special pentru ei.

campanie Zlagna_1

Asociatia Job in Sibiu a fost infiintata in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati profesionale, facilitarea gasirii unui loc de munca care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

15 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.