Campania „Calatoreste cu Meditur si Citeste” aproape de final

Campania „Calatoreste cu Meditur si Citeste” se apropie de sfarsit, ultima zi din campanie fiind in data de 06.10.2012. Pe parcursul celor 3 saptamani in care s-a derulat campania “Calatoreste cu Meditur si citeste” mediesenii au putut citi povesti, citate celebre iar doritorii au putut dona carti in cele 8 mijloace de transport decorate special.


“Mai sunt doar cateva zile din aceasta campanie, si pot spune ca eu personal sunt foarte incantat si vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestui proiect si in special calatorilor care au fost sensibilizati si au donat carti contribuind astfel la numarul mare de carti primite.” a declarat directorul societatii  Dan Voinea.
Cartile vor ajunge in acest sfarsit de saptamana la copii de la Scoala cu clasele I-VIII nr. 4, in clasa inv. Tatianei Albu, unde exista deja un Colt de lectura adresat celor mici, precum si noilor invatacei de la Scoala Generala din Ighis. Pe parc ursul campaniei s-au strans peste 300 de carti, carti de povesti, poezie, carti in limba germana, engleza, franceza, carti de autori cum ar fi: Mihai Eminescu, Ion Creanga, Liviu Rebreanu, Jules Verne, plus intreaga colectie de reviste “Magazin Istoric”.

’’Le multumim tuturor mediesenilor, precum si angajatilor S.C. Meditur S.A. pentru implicare si pentru ca au dat curs invitatiei noastre de a dona carti in mijloacele de transport. Pentru ca cei mai mici cititori au facut primii pasi in clasa I si abia asteapta sa citeasca, le vom darui cate o revista cu povesti , realizata in cadrul Bibliotecii municipale ‘’St. L. Roth’’ de un grup de copii, in vacanta de vara. Acest parteneriat cu S.C. Meditur S.A. ne-a aratat ca si la Medias este posibil sa te bucuri de lectura in mijloacele de transport ,’’ comunica Antonela Sofia Barbu, presedinte ANBPR, Filiala Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.