Campania ,, A DA : Daruim pentru Lectura!’’ in premiera la Medias

Cu ocazia Zilei Nationale a Bibliotecarului la Medias incepe o campanie pentru sustinere a lecturii si imbogatirea fondului de carte. Astfel, trei bibliotecare : Antonela Barbu, Doina Florea si Andreea Busoiu daruiesc cate 10 produse handmade pentru achizitionarea celor mai frumoase carti adresate publicului mediesean. Cele trei bibliotecare isi dedica din timpul liber lecturii si artei.

Campania ,,A DA : Daruim pentru Lectura!’’ va debuta cu ocazia Zilei Nationale a Bibliotecarului sarbatorita in data de 23 aprilie si se va derula pana la data de 5 mai 2013.

andreea

Obiectele confectionate de cele trei doamne vor fi scoase la licitatie pe pagina de Facebook  a campaniei : ,, A DA : Daruim pentru Lectura!’’ Pretul licitatiei va porni de la 10 lei. Din banii stransi se vor achizitiona carti de la Editura ALL cu 20% reducere, acestea fiind donate Bibliotecii Municipale ,,St. L. Roth’’ Medias, pentru a sustine lectura si a imbogati fondul de carte.

,,Vreau sa fac acest gest de suflet si din dragoste pentru carte. Produsele sunt lucrate in tehnica quilling, demonstrand ca banala hartie poate lua forme deosebite, care incanta ochii si sufletul oamenilor iubitori de frumos’’, spune Doina Florea.

doina

,,Primavara aduce Africa mai aproape de cititori, atat prin lucrari realizate in tehnica  decoupage, cat si prin aroma de cafea, care te va insoti atunci cand vei citi o carte noua,  imprumutata de la biblioteca.  Te invit la culoare si lectura !’’, spune Antonela Sofia Barbu.

,,Desi proverbul cu talc : <<Cine coase si descoase are tot timpul ce face>>, suna bine  in aceste vremuri de restriste, imi gasesc <<de musai>> timp si pentru o carte buna de lecturat. Bijuteriile confectionate din fetru si impletituri merg intotdeauna la sigur, intr-o cutie de cadou din carton, etamina si cusaturi. Poftiti, poftiti la boutique ! Licitatia poate incepe acum ! ’’, spune Andreea Busoiu.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.