’’Calatoreste cu Meditur si …CITESTE !”

Mediesenii sunt invitati de azi sa se implice in Campania ’’CALATORESTE cu Meditur si …CITESTE !” Este vorba de o campanie de sensibilizare fata de lectura a cetatenilor care calatoresc cu autobuzele MEDITUR.

Calatorii care sunt sensibilizati prin aceasta campanie vor avea posibilitatea sa doneze carti pentru copiii care provin din mediile defavorizate. In mijloacele de transport S.C. Meditur S.A.  vor fi amplasate cutii in care se vor putea colecta cartile. Acestea vor ajunge la cei mai mici cititori, in data de 6 octombrie, cu ocazia „Noptii Albe a Bibliotecilor”, evenimentul national la care este racordat si Mediasul. Pentru a descoperi lecturi inedite si pentru a calatori impreuna cu cartile preferate in fiecare cartier din Medias, vor fi afisate textele poeziilor, citate celebre si pasaje din diferite povesti.

 Organizatori :

ANBBPR – Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania – Filiala SIBIU

S.C. Meditur S.A.

Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret – Biblioteca Municipala „St.L. Roth” Medias

Partener oficial: Libraria Elefant.ro

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.