Cadourile spheric de 8 Martie

banner-sphericro

Asociatia „Phoenix Speranta” Medias lanseaza campania „Cadourile spheric de 8 Martie”. Cadourile realizate in atelierele Sperantei vor putea fi achizitionate intre  28.02-07.03 (orele 12-14)  in cadrul expozitiei cu vanzare de la Restaurant Traube din Medias, Piata Regele Ferdinand I, nr. 16 sau se pot comanda on-line pe www.spheric.ro. Gama de cadouri cuprinde lumanari cu imagini 3D, lumanari parfumate in vase de sticla, cutii de bijuterii din lemn decorate manual, felicitari 3D, suporturi de lumanare cu decoratiuni si asa mai departe.

„Creeaza-l tu sau lasa-te ajutat, fiindca el trebuie sa fie subtil, util, handmade, unic si sa atinga sufletul…..Trebuie sã spuna „Multumesc, Te iubesc, Te respect”…Inseamna ca nu poate fi decat un cadou spheric de la Asociatia Speranta”, spun reprezentantii asociatiei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.