Burger 7 in cursa pentru Eurovision 2014

 Mediesenii din Burger 7 s-au inscris in cursa Eurovision 2014. Dupa ce au castigat anul trecut locul 2 la „Deutsche Rock & Pop Preis” ca Best new artist, si au lansat materialul de debut, cei de la Burger7 s-au inscris in Germania la preselectia nationala pentru concursul Eurovision.

Burger 7 live

Proiectul este compus din Caro Goss (vocal), Uwe Pelger (acoustic guitar), Leon Franke (keyboards) si Erhard Hugel (solo guitar). Producatorii muzicali ai materialului de debut sunt : Harald Rauber, Uwe Perger si Leon Franke.

Carola Gooss Burger 7

In Germania preselectia nationala pentru Eurovision se numeste  „Unser Song für Dänemark” si piesa inscrisa in concurs de Burger 7  este “All I have” si o poti asculta mai jos. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.