Brosura „Optimi Alumni” gata de lansare

Brosura „Optimi Alumni”  este dedicata unor remarcabili tineri absolventi ai Liceului „Stephan Ludwig Roth” din Medias care s-au afirmat prin realizarile lor in diferite domenii de activitate. Aceasta explica si titlul ales, la propunerea doamnei profesoare Florica Sereseanu: „Optimi alumni”, adica „Cei mai buni discipoli sau absolventi”.

Autorii celor douasprezece medalioane – fosti sau actuali profesori, fosti elevi, prieteni ai liceului Roth – au vrut sa aduca un omagiu absolventilor care, prin realizarile lor, au facut cinste scolii.  Limita de varsta autoimpusa pentru cuprinderea alumnilor in aceasta lucrare este de cel mult 35 de ani. Articolele au fost aranjate in ordinea alfabetica a numelor tinerilor prezentati in brosura.

Editarea brosurii se inscrie in cadrul  manifestarilor dedicate implinirii a 100 de ani de la inaugurarea cladirii liceului. Acestea se vor derula pe o perioada de un an (octombrie 2010 – octombrie 2011), fiind cuprinse in proiectul „Liceul Stephan Ludwig Roth – scoala de traditie cu valente europene”, editia a III-a.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Cum pot procura un explar.Sunt interesat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.