Boian: 200 de persoane au fost evacuate

Pompierii sibieni raman mobilizati in localitatea Boian, unde aseara au fost evacuati 158 de adulti si 50 de copii, din 50 de gospodarii. In continuare, pompierii raman mobilizati in localitatea Boian pentru indepartarea efectelor produse de inundatii si vor continua actiunile de evacuare a apei din gospodariile cetatenilor afectati, pana la restabilirea starii de normalitate.

Pompieri

 

 

”In total, pe toata durata manifestarii codului portocaliu de inundatii si pana la aceasta ora, pompierii din cadrul ISU Sibiu si celorlalte cinci inspectorate aflate in sprijin au intervenit pentru evacuarea apei din 59 de gospodarii inundate, aflate pe raza localitatilor Sura Mica, Sacel, Tarnava, Copsa Mica, Boian si Saliste. De asemenea, doua persoane au fost salvate de viitura dintr-un autoturism, peste 200 de persoane au fost evacuate din locuinte si afectate peste 400 de hectare de teren”, arata reprezentantii ISU Sibiu.

Judetul Sibiu ramane sub avertizare cod galben de ploi pana marti la ora 23.00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.