Blogger acreditat la Webstock 2014

Saptamana viitoare voi participa la cea mai mare conferinta de social media din Romania care reuneste in fiecare an comunitatea online locala. Webstock se va desfasura in data de 26 septembrie 2014 in Bucuresti la JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL si participarea mea o sa fie in calitate de blogger acrediat.

webstock_2014

Avand in vedere viteza cu care tehnologia avanseaza, dar si cresterea semnificativa a mediului online ca mijloc de promovare, prezenta celor care lucreaza in social media este obligatorie la astfel de evenimente.

In cele doua sesiuni de conferinte se vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie. Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging. 

Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2014 accesati linkul: http://webstock.ro/premii/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.