Biserica din Ernea, re-sfintita

I.P.S. Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului, se va afla duminica, 31 iulie a.c., in mijlocul credinciosilor din satul Ernea (Dumbraveni). Alaturi de un sobor de zece preoti din parohiile din zona, domnia-sa va oficia slujba Sfintei Liturghii, care va fi urmata de binecuvantarea noilor lucrari facute la cladirea bisericii, dar si de sfintirea capelei din cimitirul Ernea.

Biserica Ernea

Biserica din Ernea, avand hramul ”Sf. Nicolae”, a fost construita in anul 1908, iar pictura interioara a fost realizata in anul 1970. In ultimii ani, aici s-au executat numeroase lucrari de reparatii la ziduri si acoperis, dar a fost ridicat si un iconostas nou, dupa cum ne-a spus preotul paroh Marius Draghici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.