Biletele VIP la Deep Purple au fost epuizate

Biletele VIP pentru show-ul Deep Purple ce va avea loc iarna aceasta la Bucuresti s-au epuizat in totalitate, cea de-a doua categorie sold-out fiind cea de 145 de lei. Urmatoarele doua tipuri de bilete ce se apropie de sold-out sunt cele care ofera acces in zona Golden Ring, la pretul de 200 de lei, urmate de cele situate in tribune, pe inelul superior, disponibile la pretul de 185 de lei.

Pe langa acestea, publicul mai poate opta pentru alte trei categorii, respectiv: 120 si 95 de lei, pentru locuri pe scaun, sau 115 lei pentru un loc in picioare. Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate in continuare de pe Myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librariaMihai Eminescu si Sala Palatului.

 DeepPurple_band_5 photocredit Jim Rakete_

Deep Purple este una dintre trupele ce au reusit de-a lungul a mai bine de patru decenii de activitate sa influenteze generatii intregi de fani, ramanand si astazi un nume emblematic pentru muzica heavy metal si hard rock. Concertul de la Bucuresti ce va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta, este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, al nouasprezecelea din cariera, intitulat Now What?!. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.