Biletele online la meciurile BC CSU Sibiu

Biletele pentru partidele de pe teren propriu ale BC CSU Sibiu se pot cumpara, incepand de ieri, si online. Momentan, pentru ca serviciul este testat pentru a-i verifica eficienta, este pus la dispozitia suporterilor un numar limitat de bilete, in sectoarele A, B si D.

CSU SIBIU
Pentru primul meci oficial din acest sezon, cel din 19 septembrie 2016, dintre BC CSU Sibiu si SCM U Craiova, din prima etapa a Ligii Nationale de Baschet Masculin, au fost puse la dispozitia suporterilor 200 de bilete care pot fi achizitionate online. Acestea pot fi deja cumparate prin intermediul site-ului nostru www.csusibiu.ro la sectiunea ”bilete”, de pe pagina oficiala de Facebook a Clubului, dar si direct de pe www.kompostor.ro.

Procedura este una extrem de simpla. Suporterul trebuie sa intre pe una dintre variantele online puse la dispozitie (www.csusibiu.ro/bilete, pagina oficiala de facebook sau www.kompostor.ro), sa selecteze sectorul unde doreste sa isi cumpere bilet, apoi sa selecteze numarul de bilete si sa introduca informatiile de plata. Imediat ce plata va fi inregistrata, cumparatorul primeste prin e-mail un Cod QR pe care il va prezenta pentru a fi scanat, la intrarea in Sala Transilvania, in ziua meciului. Acesta poate fi prezentat fie dupa ce a fost imprimat pe hartie, fie direct de pe un smartphone.  Costul unui bilet achizitionat pe internet este de 10 lei, la care se adauga comisionul de 69 de bani, care reprezinta taxa de utilizare a serviciului online.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.