Bazar de Craciun la SNG Medias

Pana vineri la Scoala Nationala de Gaz din Medias are loc  Bazarul de Craciun. Bazarul se desfasoara in cadrul proiectului „Fratele meu mai mic invata la tara”, a carui sunt coordonatori sunt Csiki Ligia, Csiki Attila, Muica Violeta si Teodora Ion.  Proiectul este in al saselea an de derulare si la realizarea bazarului participa clasele: economic X, ecologie X, economic XI, laboranti XII, electronist IX  si orice alt elev din SNG care doreste sa de-a o mana de ajutor.

Toate fondurile stranse din bazar si  spectacolul caritabil din data de 21 decembrie de la Sala Taube,  se folosesc pentru elevii scolii generale din Zlagna (rechizite, materiale didactice si mici cadouri de sezon oferite elevilor din aceasta scoala).


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.