Bazar bizar…de iarna, la Casa Schuller

Asociatia Culturala ”Mediasul nostru” organizeaza, in zilele de 8-9 decembrie a.c., o editie de iarna a Bazarului bizar, eveniment initiat in primavara acestui an de Krista Lurtz si Camelia Starcescu, membre ale asociatiei.

afis-bazar-craciun-2016

De aceasta data, celor doua doamne li se vor alatura Doina Florea si Maria Rus, ambele din Medias, si Anna Ionascu, din Deva. La bazar veti putea gasi diverse decoratiuni de sezon, din materiale naturale sau artificiale, turta dulce, bijuterii, felicitari, picturi pe piatra si scoarta de copac, cadouri complexe si inedite pentru cei dragi, la preturi potrivite pentru fiecare buzunar. Bazarul va fi deschis in cele doua zile intre orele 10-18, iar intrarea este, desigur, libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.