Bază sportivă tip 2 la Școala Gimnazială nr. 7

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Mediaș desfășurate în data de 9 iulie 2020, a fost aprobată, la inițiativa primarului municipiului Mediaș, predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a amplasamentului și asigurarea condițiilor, în vederea executării obiectivului de investiții „Construire bază sportivă tip 2 – Școala Gimnazială nr. 7, str. 1 Decembrie nr. 34“.

Activitatea se va derula prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.“ SA, cea care a adus la cunoștința municipiului Mediaș includerea obiectivului menționat în lista sinteză a subprogramului „Complexuri Sportive“, aprobată spre finanțare prin Ordinul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației din luna iunie 2020.

Terenul aferent amplasamentului este situat în incinta unității de învățământ „Școala Gimnazială nr. 7“ din Mediaș, cu o suprafață de 1508 metri pătrați, aici urmând a fi amplasat un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis, precum și o clădire pentru vestiare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.