Baschet: CSU Atlassib Sibiu a inceput pregatirile pentru noul sezon

CSU Atlassib Sibiu a inceput pregatirile pentru noul sezon competitional. Echipa condusa de pe banca tehnica de Dan Fleseriu, Catalin Vulc si Jose Silva Moreno a inceput aseara in forta antrenamentele. Octavian Popa Calota, Georgian Paun, Vlad Tincu, Daniel Banciu, Lucian Manitiu, Sorin Raducan si Cornel Cioacata au participat la prima sedinta de pregatire. Alaturi de ei, Stefan Neagu, jucator ploiestean, aflat intr-o perioada de proba la echipa noastra. Nascut pe 2 ianuarie 1996, Neagu vine dupa o experienta baschetbalistica in Statele Unite ale Americii, anterior fiind component al loturilor nationale de juniori.

antrenament CSU Sibiu

”Dupa primul antrenament pot spune ca se vede diferenta intre cei care au lucrat in vara aceasta, cei care si-au urmat interesul si cei care au lucrat mai putin. Pentru acestia din urma, perioada care urmeaza, cea de pregatire, va fi mai grea. Atmosfera insa este buna si se vede ca toata lumea vrea sa profite de sansa pe care o au jucatorii romani in acest sezon, o data cu introducerea regulii jucatorului roman. Toata lumea vrea sa joace cat mai multe minute”, a declarat antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleseriu.

Pana la finele saptamanii, urmeaza sa ajunga la Sibiu intregul lot de jucatori, saptamana viitoare echipa devenind completa. Programul de pregatire a CSU Atlassib Sibiu urmeaza sa fie definitivat zilele acestea si va fi anuntat in curand. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.