Bani europeni pentru formare profesionala

Grupul de Actiune Locala Podisul Mediasului a anuntat azi lansarea unei noi sesiuni de cerere de proiecte LEADER.  Masura 411 se refera la „Cresterea competitivitatii sectoarelor agricol si forestier”.  Firmele sau ONG-urile care au ca obiect formarea profesionala, informarea si difuzarea de cunostinte pot depune dosarele pana in data de 28 februarie 2014.

sigla GAL

Suma totala acordata per proiect este de 10. 054 euro si detalii privind accesarea si derularea masurilor sunt cuprinse in Ghidurile Solicitantului, disponibile pe site-ul www.galpm.ro si pe www.apdrp.ro, si in fișa masurii din Programul National de Dezvoltare Rurala.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.