Balul Pompierilor la Copsa Mica

Ziua Pompierilor din Romania a fost sarbatorita ieri de catre pompierii orasului Copsa Mica prin traditionalul Bal al Pompierilor.

Ziua Pompierului 12.09.2014

Incepand cu ora 14:00 alaturi de invitati din oras, consilieri locali, membri ai Sfatului Batranilor, Grupului de Dezbateri Publice, invitati din serviciile de pompieri din imprejurimi, pompierii copseni impreuna cu primarul si viceprimarul, au sarbatorit in cadrul evenimentului aceasta zi deosebita pentru pompierii din intreaga tara. Cu aceasta ocazie primarul Mihalache Tudor Daniel, a tinut sa multumeasca intregului echipaj (26 de voluntari) pentru actiunile din acest an si pentru participarea activa la toate solicitarile venite din partea primariei si a cetatenilor.

 

In cadrul evenimentului a fost trecuta in revista activitatea pompierilor copseni, in perioada de 9 ani de existenta, iar intr-un moment solemn trei noi „recruti” au depus juramantul si au primit primele echipamente cu insemnele specifice ale pompierilor voluntari copseni.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.