„Baiete” pentru o zi in trupa Compact

Pentru ca in noiembrie voi fi cateva zile impreuna cu cei de la Compact in turneu in Germania, am urmarit mai  atent cam ce au facut baietii in turneul din Canada care se incheie in acest week-end. Paul Ciuci a postat pe contul de facebook al trupei, ce inseamna sa fi o zi “baiete” in trupa Compact.

Interesanta poveste o gasiti mai jos.

“Dar, voi face o paranteza ca trebuie sa va explic ce inseamna „baiete” (cine nu are rabdare, poate sari peste partea asta)

… am un prieten, medic sef cardiolog, un om plin de calitati umane pe care eu le apreciez in mod deosebit… politicos, educat, toba de carte si un om care are respect ptr orice forma de viata, inclusiv cea verticala si bipeda (si uneori rationala) … pe scurt, intr-o iarna friguroasa de Colindat, unde in Transilvania inca se merge la oameni acasa cu colindul, eu si cu un grup restrans de amici ne-am dus la un restaurant unde patron era un cunoscut al nostru. Pentru ca personalul din seara aceea fiind in mare majoritate liber, iar noi fiind de-ai casei, Costi (medicul cardiolog) s-a dus la bar ca sa ne aduca ceva de baut. In timp ce turna in pahare… vodca, vin, lichior sau ce mai era nevoie, in restaurant intra o trupa de colindatori de la Biserica Ortodoxa din oras, in marea majoritate barbati. Dupa ce au colindat de ne-au inmuiat inimile, cei aprox. 15 colindatori au intrat in restaurant, s-au asezat la mese asteptand ca cineva sa vina sa le „plateasca” colindul.

hihihi.. nefiind personal.. dl sef de sectie cardiolog Costi, fiind la bar preocupat sa puna in pahare ptr noi, unul din baieti isi pierde rabdarea si striga inspre domnul doctor: „BAIETEEEE!!!.. VODCA…!!”

.. Costi, cu un calm de englez, se intoarce: ..” Vineeee baiatu'”

de atunci, intre noi Compact, cand suntem in turnee lungi, pe rand fiecare este „baiete” ptr o zi”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.