Bach in ShowBiz ajunge azi la Sibiu

Turneul „Bach in ShowBiz” ajunge azi la Sibiu. Fondatorul si liderul celebrei trupe SISTEM, Zoli TOTH propune sibienilor in aceasta seara, de la orele 19:00, la Sala Thalia, un spectacol extraordinar cu muzica de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completat cu un show unic de proiectii 3D marca „Les Ateliers Nomad”.

Zoli Toth Project

Zoli Toth Project este format din: Amalia Gisca – vioara, Flaminia Nastai – violoncel si Bogdan Pop – percutie. “Alaturi de echipa mea, am reusit sa-l reinventam pe Marele Bach, o provocare deloc usoara, mai ales atunci cand asteptarile publicului de azi sunt foarte mari. Formula unica a instrumentelor de pe scena (vioara, violoncel, marimba si vibrafon), programul divers, dinamic, plin de efecte speciale, culoare si energie, combinatia intre clasic, jazz, pop sau rock, fac din ‘Bach in ShowBiz’ cel mai provocator proiect in care m-am implicat pana astazi. Sper din tot sufletul ca munca noastra sa se regaseasca pe zambetul de final al publicului acestor spectacole”, declara Zoli Toth. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.